Śnić czasem mi się zdarza...O Tobie
I wtedy nie myślę już o sobie
Zapomnieć przecież miałam...
Miałam lecz nie całkiem zapomniałam
Trzeba zdać sobie sprawę, że Ci się znudziłam
Jak zabawka rzucona w kąt, która zraniła
Myliłam się tak...tak nie postąpiłam
Że myślami nigdzie nie pobłądziłam
Błąd samam popełniłam
Sama się pomyliłam
Nie jesteś chłopakiem mi pisanym
Ale i tak na zawsze w mej pamięci pozostaniesz...