Kilka trupów na jego koncie
Gwałt na nieletniej
I
Schizofrenia
Szatan wcielony, demon
Silna osobowość
Niszcząca innych
Różnie go nazywano
On sam jednak wie
Był słabym człowiekiem
Geniuszem nie radzącym sobie
Z własnym poczuciem wielkości
Mówiono, że mógł wstrząsnąć
Starym ładem
Nic nie mogłeś Mikołaju!
Zamiast pochodni miałeś
Zapałkę
Ta posłużyć mogła tylko do
Samospalenia.
pozdrawiam