sprzedam swoje myśli
w promocji za bezcen
ty je pozbierasz
przy okazji znajomości
dokupisz pudełko z interpretacji
i oddasz z procentem
poskładam puzzle
z pytań i odpowiedzi
dla odmiany będę cierpliwa
od ramy dojdę do sedna
wszystko inne poczeka
choćby tylko dlatego
że komponuję elementy
tego kim dla mnie jesteś
bez reszty i kleju
*nie oddam pudełka
Pozdrawiam
cóż la donna e'la mobile, ale nie postrzegam wiersza jako wyrachowanego :/ chociaż czasami bywam taka aż do bólu ;p