Literatura

Wystarczy mi (wiersz)

martamarcia

Wcale nie potrzebuje wielu słów
Nie potrzeba mi też tylu gestów
Jedna róża mi wystarczy
I jeden uśmiech szczery
Nie chcę żyć w przepychach
Ani zostać królową
Wystarczy mi
Koc, kanapa, kominek i kot
I może jeszcze trochę muzyki
Wcale tak wiele nie potrzebuje
Bo wystarczy mi
jedno będące wszystkim
Wystarczy mi
Gdy Ty
Będziesz obok.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 11 marca 2008, 19:56
dziewczęce, naiwne , sympatyczne. :) niestety to nie wystarczy .
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 11 marca 2008, 21:16
Skromnaś : )
Ale mało ambitny tekst, jeżeli w ogóle.
przysłano: 11 marca 2008 (historia)

Inne teksty autora

Pokaż...
martamarcia
GRA
martamarcia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca