...

Fansted

amadeusz moich mozart
inny jak zwykle
zadumany nad księżycem
utopionym w wodzie
mineralnej z gór
tam już nie tworzy
nie myśli o nitzchem
umrzeć też tam nie można
pozostaje pozostać

00 I 06
Fansted
Fansted
Wiersz · 19 października 2000
anonim