stóp twoich
łagodne zachwianie
czy upadek
jak mówisz
bywa że
wzrokiem
przypala się
kwiatostany wiśni
Ty wolisz
nieczyste zagrania
słów
maratony
różańcem win
obwieszoną
szyję
gubienie
myśli
Dziesiątką win
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz
·
11 marca 2008
-
Marcin SierszyńskiDrabinkę to się stawia jak chce sie dostać na dach, a nie jak chce się coś czytelnikowi dać : /
-
Marek Dunatalbo pojechać windą do nieba.