moje współrzędne

daniel tomczyk

tak orientacyjnie

to jestem gdzieś tutaj

 

pomiędzy tobą

a następną

daniel tomczyk
daniel tomczyk
Wiersz · 13 marca 2008
anonim
  • ew
    Tak orientacyjnie, na pierwsze czytanie, to tym razem mi się nie podoba. Bardzo się nie podoba. Miałam nadzieje na kolejną ucztę u Ciebie,tym razem się nie nasyciłam ani jednym wersem. Przekaz niby jest, ale nie ma zwrotu, nie ma zastrzelenia , czegoś, co potrafisz tak świetnie ująć w wierszu.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a ja tylko powtórzę za ew. ,, mi sie nie,, . zażartować z nas chciałeś - prawda?

    · Zgłoś · 16 lat
  • daniel tomczyk
    żart - hmmm - chyba nie... raczej ciekawość reakcji.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    i co ?

    · Zgłoś · 16 lat
  • daniel tomczyk
    i nic.
    po prostu. może nie jest to poezja (a nawet na pewno nie), lecz uważam, iż jest to ciekawa myśl, ciekawe spojrzenie... ale może się mylę. to czy będzie opublikowany zależy od was więc ja chyba nie mam na to wpływu. ale rozumiem. pozdrawiam.
    dt

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    jeśli rozpatrywać to z punktu widzenia filozoficznego to jest to ciekawe. jednakowoż egzystencjalizm czterowersu legł mi w gruzach , kiedy przeczytałem że definitywnie ,,urodzajowiłeś,, ostatni wers. sens mi wtedy uleciał . :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    sobie mysle ze to byłby dobry fragment jakiejś całości...teraz faktycznie-mało.

    · Zgłoś · 16 lat