wyrok

Grzesiek z nick-ąd

sny nie kończą się zdrowo
zaspane kurewskie śniadanie
kawa i trzy papierosy
wasze niedoczekanie
wplątane szczotką we włosy

dni nie są zbyt mądre
plączą się po wsi judasze
w zamęcie pełnych śmietników
niedoczekanie wasze
ukryte w niedoszłym chodniku

wieczory wręcz nieciekawe
wiersze jak drobnoustroje
próbują ośrodki wybielić
niedoczekanie moje
zaklęte w miękkości pościeli

mimo to nie wszystko
prześliczna pani onkolog
uśmiechem odkrywczym
komplementuje
coś w tobie jest
mój drogi

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 14 marca 2008
anonim
  • Marek Dunat
    zabójcza bezrymowa końcówka . czytam to już 5 raz . postarałeś się , a mnie zaskoczyłeś . myslałem ,że rymy to tak mozna czytać swobodnie . gratuluję .

    · Zgłoś · 16 lat
  • ...
    a czemu od razu wyrok? a nawet jeśli to nie prawomocny. ;-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemnica
    Ładnie poukładałeś wersy, inaczej, ciekawie i tak jak lubię.
    Twój styl lubię. Choć do ostatniej strofki musiałam się przekonać, czytałam kilka razy aż zadźwięczała ;)
    Ile płacisz Pani Wenie? Pożyczysz na trochę? ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Libra
    mhm... ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Culpa
    jak śliczna pani onkolog? :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemnica
    o a ten znów o kobietach... :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Culpa
    no ej, zaintrygował mnie Grzegorz :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    o kurcze.
    czy ja zaczynam rymowanki lubic?
    hmm...chyba zaczynam. ale jedynie- w Twoim wydaniu poki co.
    swietnie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Michał hmmm Grzegorz a ja myślałam, że pani onkolog:D... ale up to you;))))))))))

    Panie Grzegorzu Miszczu mam się już zwracać... bo Panie Z to już chyba nie wypada....

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    Kawko daj spokój:P:)
    pani onkolog prześliczna..
    a wyrok? hmh mam w sobie coś...

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze