Pokaż mi radośćNiczego nie chcę więcejNaucz mnie kochaćChociaż przez jeden dzieńNapisz do mnie listNa białej papeteriiTo już nie nalezy do codziennościNowoczesność wyparła romantyzmPragnę szczęścia Naszego, TwojegoChcę nasycić się TobąChcę umieć kochać!Jak zapatrzona w światło ćmaChcę biec do Ciebie Zapamiętaj mnieMój głos jak muzykaNiech w Twoim sercu gra...
martamarcia
Wiersz
·
14 marca 2008
-
Michał CulpaZłą jesteś kobietą, chcesz ludzi torturować czcionką... Trochę tak podchodzi pod jakiś przebój pop Kasi Cerekwickiej lub coś w tym stylu... Wyświechtane.
-
Marek Dunatjest potencjalnie parę wersów do uratowania. gdybym jeszcze mógł normalnie odczytać . do dopracowania.