Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
neo
Szukanie
Szukanie
neo
Nasze życie, jeden wielki ciąg zdarzeń
Szukanie szczęścia, miłości czy pieniędzy
Każdy na swój sposób, przypadkiem
Przez agencje towarzyskie, randki w ciemno.
Śmieszne, ale prawdziwe, żałosne.
OSTRÓW MAZ. 26.12.1999
Lubię
neo
Wiersz · 19 października 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści