dawno temu świat
rozerwał się na dwie części
zabrałeś ze sobą większą
zmieniłeś szafę
nim zdążyłam wskoczyć w obcasy
nie miał mnie kto trzymać
gdy stawiałam pierwsze kroki i
zbijana krytyką zaliczałam upadki
to niedojrzałe
wciąż tulić pamięć krawata
ale pamiętasz?
to tak jak ze smoczkiem
ciężko mi było bez niego dorastać
czas z zasady nie wraca
my jednak możemy
dawno temu świat
rozerwał się...
Zdanie "zmieniłeś szafę nim zdążyłam wskoczyć w obcasy" genialne jak dla mnie. ogólnie... to wszystko chyba bardzo osobiste i nie mi sie o tym wypowiadać.
Może kiedyś dojdę do takiej siły przekazu jak Grześ :]
cieszę się tajemnico również baaardzo :)
i dziękuję wszystkim :]
miło mi Jakubie, że się nie rozczarowałeś:)