jestem dzieckiem z wyboru
czaruję kilkoma słowami
starsze panie i uwielbiam
czekoladę w nocy
walczę ze smokami
i ratuję księżniczkę
uwięzioną
w ciemnej szafie
przed wyjściem do pracy
robię drugie śniadanie
zabieram jabłko
całuję smutne usta
żony
Do mnie trafił. Mocno. Bliski mi temat. Zabrakło troszkę o tym dlaczego taki wybór. Ale to takie moje małe widzimisię ;)
ratuję - literówkę popraw sobie :)
się cieszę.