Złamałem cię dziś!
Nareszcie
Od dawna mi przeszkadzałaś
Drażniłaś
Swym milczeniem
Nie rozpalałaś choć potrafisz
Rozpalać
Choć drobna miałaś w sobie moc
Ale bawiąc się ze mną
Leżałaś bezczynnie
Wziąłem cię więc i złamałem
Nie rozpalisz już nic – zapałko...
http://pl.youtube.com/watch?v=Lc9vjiPqBC...
Złamałem cię dziś!
Nareszcie
Od dawna mi przeszkadzałaś
Drażniłaś
Swym milczeniem
Nie rozpalałaś choć potrafisz
Rozpalać
Choć drobna miałaś w sobie moc
Ale bawiąc się ze mną
Leżałaś bezczynnie
Wziąłem cię więc i złamałem...
Nie rozpalisz już nic – zapałko
nie jestem zwolennikiem takiego stylu . to raczej zabawa towarzyska niż poezja.