Czekała

Goosfrabba

Była otwarta jak ogień
który trudno ugasić

mieszała łyk piwa
z niedopałkami ust
i kątem oka rzucała
przeapetyczne spojrzenia

naiwnie czekała
na melodię stukaną o drzwi
- otwórz proszę

krzyczała półgłosem
lecz gdy czekała
przez łzy

nikt nie wołał

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz · 17 marca 2008
anonim
  • Marcin Sierszyński
    Nie chwyta ta pani. Może zbyt stary i nieciekawy temat.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    nie . brak siły , nieprzekonująco . przeczytać , zapomnieć.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał C.
    średnio jak na Ciebie

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Panienka z okienka
    "krzyczała półgłosem
    lecz gdy czekała
    przez łzy

    nikt nie wołał"
    wszystko fajnie, ładnie, lekko, ale to mi nie gra. przepatetyczne.

    · Zgłoś · 16 lat temu