Była otwarta jak ogień
który trudno ugasić
mieszała łyk piwa
z niedopałkami ust
i kątem oka rzucała
przeapetyczne spojrzenia
naiwnie czekała
na melodię stukaną o drzwi
- otwórz proszę
krzyczała półgłosem
lecz gdy czekała
przez łzy
nikt nie wołał
Czekała
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz
·
17 marca 2008
lecz gdy czekała
przez łzy
nikt nie wołał"
wszystko fajnie, ładnie, lekko, ale to mi nie gra. przepatetyczne.