znak czasów

whiteshrew

 

zaproś mnie na kawę

niekoniecznie poranną

 

jeszcze pamiętam

że nie wstajesz przed

dzięsiątą

 

spijemy śmietankę z plotek

przegryziemy choćby kilka

zakazanych tematów i

dosłodzimy deserem

jaki jest teraz na topie?

 

przed wieczorem

w sam raz na kolację

o ciebie i o mnie

upomną się obowiązki

 

 

przy najbliższej okazji

jak tylko coś się zwolni

przyjemność będzie

po mojej stronie

 

nie wiem jak ty ale

ja widzę upływ czasu

 

 

 

 

whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 18 marca 2008
anonim
  • Latte
    popraw "śmietnakę"
    poza tym po Twojemu;) podoba mi się;) pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek
    przyjemnie i rozluźniająco :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    Poprawiłam, dziękuję :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Urughai
    Nie mogę się oprzeć wrażenoiu, że...

    "przed wieczorem
    w sam raz na kolację
    po ciebie i po mnie..........(o ciebie i omnie)
    upomną się obowiązki"


    a icona snuje się jak owa para z kawy lub plotka................Serdecznie Pozdrawiam!


    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Urughai
    .....wrażeniu

    ..........(o ciebie i o mnie)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał C.
    śmietankę:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • damballa
    Całkiem nieźle. Tylko brakuje Ci "A" ;-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Eh, te babskie ploty... : )

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    Urughai słusznie poprawiłam. Śmietankę też ;] tak to już jest jak pomijam worda,
    ale wszystko dla Pana A ;D

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał C.
    aa, nie radzę się dla niego tak poświęcać, nie wiem czy zasługuje :D

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze