Wykorzystaj mnie
w jaki pragniesz sposób.
Wykorzystuj mnie,
wykorzystuj ile chcesz.
Jestem na zawołanie twoje,
jak McDonald czy tanie panie.
Przyjaciele – takie dziwki,
wykorzystują się i wiedzą,
że po to są.
Chcę być twoją dziwką.
A ty będziesz moją?
Pozdrawiam.