***
Joanna Radzewicz
I znów jest biało tak jak lubię
Sypie gęsty lepki śnieg
Kolejna zima
Kolejna depresja
Kolejne rozczarowanie
Kolejna rzeczywistość...
Te cholerne koleje losu...
W dodatku koło fortuny
Utknęło w śniegu...
- te wszechogarniające nieszczęście...
Joanna Radzewicz
Wiersz
·
22 września 1999
-
IvenPisz troszeczke wiencej :)
-
ira.mylog.plbłądząc po internecie znalazłam tą stronę, masz takie nazwisko jak ja. Pozdrawiam