prognozy

whiteshrew

 

 

 

czy z dużej chmury

błyskawice przyrumienią nam policzki

 

czy z obłoków deszcz

rozpuści na nas cukier

 

nie zniknę

 

co najwyżej będziemy mieli

małe tete -a -tete w lukrze

 

nie martw się

 

słońce kiedyś wzejdzie

by odparować z nas wodę

 

uwierz

 

życie po burzy

może być słodsze

 

 

whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 21 marca 2008
anonim
  • ...
    urokliwe i jakoś lekko mi :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Oj bardzo urokliwe... leciutkie...unosisz;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    założę klub antygrawitacjyjny i polatamy wszyscy ;]

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    dobra;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    :) to kurtki, czapki,szaliki na siebie, bo przecież wiosna i poranny rewir control robimy :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • magda gałkowska
    trochę oczywiste dla mnie
    te wszystkie rekwizyty, że deszcz, cukier, lukier itd
    choć muszę przyznać, że zgrabnie bardzo wykonany tekst
    ja bym jednak chciała jakiegoś drugiego dna, jak w garnuszku do gotowania mleka
    żeby zagwizdało, kiedy wrze :)
    ale ja ciągle marudzę, więc luz
    ściski

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    nie przekonujesz mnie tym razem . i zapis i kursywy jakoś mi to wszystko zgrzyta . jedynie przekaz , klimat i przesłanie na tak . tym razem nie dam bdb.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    tête à tête :)
    życie po burzy... hmmm

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Typowy kobiecy wiersz.
    Czyli go nie rozumiem, a może nie chcę ; )
    Dla mnie za prosty przekaz, ale urokliwie wykonany.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    takie lekkie, przyjemne też mają urok :-) Mi siada :-)

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze