Naga

norka

 

Ona ma nową bluzkę,
podstarzałą babcię z parkinsonem,
ojca z marskością wątroby.

Ma krzywe zęby, niemodne buty,
rozbitą rodzinę,
złamany światopogląd, od tygodnia serce.

Posiada też niezdiagnozowaną chorobę śmiertelną.

Ma nową bluzkę.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 10 głosów
norka
norka
Wiersz · 21 marca 2008
anonim
  • egzemplarz
    Dobre, ale niezdiagnozowana choroba śmiertelna mnie wytrąca z rytmu. Moim zdaniem lepiej by jej było na miejscu rozpoczęcia trzeciej strofy(gdybyś się o taką pokusiła), nie zakończenia drugiej.
    Ostatni wers rzeczywiście bardzo przyjemny ;).

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • milkit
    ostatni wers nadaje charakteru.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    smarek (s od super)
    ciekawe :-)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    przekorne . super.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    no tylko potwierdzę swoja opinie..
    przesz wiesz:))

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    Bardzo mi się podoba...
    Kawowo pozdrawiam:D

    · Zgłoś · 16 lat temu