w pośpiechu zapomniałaś żyć
nerwy ukojone
spazmatycznym wrzaskiem
spokojnie przyglądasz się śmierci
odległej mistyczności krucyfiksu
alernatywne ego
(nie)moc
nawet sernik (nad)wyrósł
w pośpiechu zapomniałaś żyć
nerwy ukojone
spazmatycznym wrzaskiem
spokojnie przyglądasz się śmierci
odległej mistyczności krucyfiksu
alernatywne ego
(nie)moc
nawet sernik (nad)wyrósł
sernik nawyrósł ? :)
takie moje marudzenie, ja lubię marudzić ; )
ale pozdrawiam świątecznie
Ps. Widocznie ten typ tak ma:D