Dzisiejsze marzenia (moje)

neo

Marzenia, moje i nie tylko,
Zdobyć, to co niezdobyte,
Być tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Ale też spokój i szczęście się znajdzie.
Czego możemy dokonać?
Wszystko człowiek jest w stanie mieć.
To on walczy, on zdobywa i on marzy,
Świat jest do jego dyspozycji.
Jedyną jego przeszkodą jest,
Umieć z tego korzystać.
O czym myślisz? Korzystaj!

OSTRÓW MAZ. 29.08.2000
neo
neo
Wiersz · 19 października 2000
anonim