Wszyscy życza sobie szczęścia i radości.
Ja Ci życze tylko:
- jajeczka smacznego,
-zajączka bogatego,
-dyngusa mokrego,
-życia zdrowego i radosnego,
-wypoczynku wspaniałego,
-baranka cukrowego,
- mazurka smacznego.
Myślę, ze tyle Ci wystarczy do spedzenia świąt Wielkanocnych...
i tego życzę
ale tak poza tym to wiersza tu nie ma : (