Życzenia Wielkanocne

Klaudia,Orzelek

 Wszyscy życza sobie szczęścia i radości.

 Ja Ci życze tylko:

 - jajeczka smacznego,

 -zajączka bogatego,

 -dyngusa mokrego,

 -życia zdrowego i radosnego,

 -wypoczynku wspaniałego,

 -baranka cukrowego,

  - mazurka smacznego.

 Myślę, ze tyle Ci wystarczy do spedzenia świąt Wielkanocnych...    

Oceń ten tekst
Klaudia,Orzelek
Klaudia,Orzelek
Wiersz · 22 marca 2008
anonim
  • estel
    podziękowali wszyscy za życzenia, nie stwierdzając wiersza. :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Zły Miś
    Ja to potraktuję tylko i wyłącznie jako życzenia, za które serdecznie dziękuję:) i nawzajem :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Klaudia,Orzelek
    szkoda...:(((

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Humbert_Humbert
    nie : )

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Klaudia,Orzelek
    znasz chwyty do piosenki Jak dobrze nam zdobywac góry??

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Humbert_Humbert
    no to się dobrze rozumiemy w takim razie : )

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Klaudia,Orzelek

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Humbert_Humbert
    senkju, acz ja wolę to szczęścia i radości : )
    i tego życzę

    ale tak poza tym to wiersza tu nie ma : (

    · Zgłoś · 16 lat temu