jeszcze jeden czerwony
znak na horyzoncie
tak łatwo jest zagubić się
w puszczy pełnej niebieskich
samochodów
ciemne szkła kontaktowe
pomagają tylko
na chwilę
zapadłeś w sen
zawieszony przez słowa
przybite drewnianym
młotkiem
na drogę krzyż
i biblię z wypłowiałymi
kartami
Generalnie, dobry wiersz.