Kobieta, spojrzenie damskie

whiteshrew

 

jesteś kobietą
w twoich oczach widzę wyraźnie
męskie ślepia zmierzające po
obcisłych pończochach do sedna

smukłe pośladki

głęboko schowane

tak by nikt nie obnażył

pożądania falstartem

krągłe piersi niczym
perły w objęciu małży

imponujące zmiennością barwy

przy każdym dotyku

dłonie pełne pieszczot
jedwabnych rękawiczek

niepostrzeżenie jak mężczyzn

zmienianych ustami

sprzeczność odcieni

chadzających po głowie

jest częścią trwałego

balejażu

 

nogi nieubrane słowami

bez skrępowania

oddychają smukłością kształtów

naprężeniem gubią nawet
najśmielszych śmiałków

 

 

stopy szpilkami

do gruntu wbijane

kuszą nie tylko naturę

 

 

 

 

jesteś kobietą

puentą samą w sobie

 

 

 

whiteshrew
whiteshrew
Wiersz · 23 marca 2008
anonim
  • anonim
    Michał Zły Miś
    i widzisz! puenty nie ustalaliśmy, a wyszła nam podobna:) jednak spojrzenia w miarę podobne, wszak Twoje bardziej kobiece:) i pasuje

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    Twoje bardziej męskie i też pasuje :) jak dowiedliśmy są pewne prawdy stałe których nawet różnica płci nie wyminie:D

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Pies.
    mi bardziej Michała :D ale tu kobiece porównania.ladnie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    świetny. jestem pod wrażeniem Waszego pomysłu.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    Piesku, bo ja Ci moje dedykowałem :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Pies.
    nieprawda, głąbie. po prostu luibie meskie pisanie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Pies.
    i ten gląb to pieszczotliwie :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Zaczęłam od Ciebie i się nie zawiodłam ... idę teraz poczytać do Złego Misia
    puenta super!

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    myślę, że mimo wszystko mężczyzna lepiej opisze kobietę niż ona sama to zrobi ;] ale jestem zadowolona z tego co nam wyszło :> Michał ma po męsku, bardziej wyraziście a ja po kobiecemu delikatniej. Dla każdego w tej kobiecie coś się znajdzie ;P

    · Zgłoś · 16 lat
  • guliwer
    niezle wam to wyszlo, powaznie. pozdrawiam.

    a walnij mojemu kuzynowi za to co napisal w komentarzu haha

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze