Do Boga

Przeklęta Nadia

Ludzie zaślepieni Tobą

chcą dobrze czyniąc źle

szeroka droga

jeden cel

wielki plan

naznaczony krwią niewinnych

nie chcesz ich karać

choć mordują i gwałcą

"To wszystko dla Ciebie."

Tyle rozlanej krwi

ściętych głów, wyrwanych serc

spalone miasta

"To wszystko dla Ciebie."

Wszystko poświęcą

dla Ciebie

a Ty siedzisz spokojnie

w tym swoim pięknym Niebie

śmiejesz się z nich

z nas wszystkich

takie z Ciebie dobro?

"To wszystko dla Ciebie..."

Przeklęta Nadia
Przeklęta Nadia
Wiersz · 24 marca 2008
anonim
  • Marcin Sierszyński
    Zgadzam się, ale zabrakło warsztatu. To nie jest wiersz. Jedyne co z wiersza ma, to zapis.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    ja również się zgadzam ale czekam na lepszy zapis Twoich emocji:) pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    ciekawi mnie tekst FL w Twoim koncie. I ten technik anal-ityczny:D coś więcej o tym można?

    · Zgłoś · 16 lat
  • estel
    Skądinąd słusznie naszło, ale do porządnego wiersza jeszcze daleko. powywalać wielkie litery, cudzysłowy, mniej dosłownie, będzie dobrze. :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Przeklęta Nadia
    Może poetki ze mnie nie będzie, jakoś to przeżyje :) Co do tekstu FL, nic dodawać nie trzeba.
    W ogóle nic nie trzeba dodawać.
    Dzięki za komentarze, rady itd. Pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat