opis skrócony

3dom

 

dedykacja byłaby niepotrzebna.




za nami wszystkie zapowiedzi katastrof. poturbowane
ciało staje się bardziej wytrzymałe. już ze spokojem
możesz czytać o powrotach, miastach bez ciebie
i wieczorach poza granicami. zrzuciliśmy tamtą
skórę i wiersze.


twoje włosy są czarne i długo na mokro rozczesywane.
moja twarz szorstka i blada. a pachniesz jak gdybyś
była ze mną przez cały czas.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
3dom
3dom
Wiersz · 25 marca 2008
anonim
  • anonim
    Pies.
    jak gdybys była. zresztą wiesz.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • 3dom
    hehe no literówka. kursywa to zabawa jest :) ma podkreślać całą pointę

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • estel
    hm. a ta kursywa to niezbędna?
    młody, piszesz świetnie. ja Cię będę za wzór stawiać, dobra? a w komentarzu dedykacja, co? czy edukacja? :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • 3dom
    dzięki :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Zły Miś
    słupy mówią;)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Latte
    po prostu świetny...!

    · Zgłoś · 16 lat temu