Dłoń

Goosfrabba

 

Zostałem wyrzeźbiony w dłoni

     

bez słowa na obronę
jak monument z Samotraki

               

Oskażany przez sądy
a jednak ciągle na dożywotniej przepustce

                  

W niej działy się losy
zapowiedziane od dawna

              

Ujrzał ją świat
w ciemności
i w zatrzęsieniu

      

wkomponowaną w oliwne drzewo

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Goosfrabba
Goosfrabba
Wiersz · 25 marca 2008
anonim
  • Goosfrabba
    kurczę, u mnie to jest duże! Albo ja mam coś źle z czcionkami albo wy wszyscy xD Podejrzewam, że ja :P

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    nic, my to wywalimy, a Ty wkleisz raz jeszcze zwiększając czcionkę.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Tak, jest dobry. Ale w akcie humanitaryzmu powinieneś zwiększyć ciut czcionkę : )

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    powiększysz tę czcionkę? Wiersz na tyle dobry że warto go pokazać na pierwszej stronie

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    smarek (s od super)
    fajny duży tytuł :-)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ...
    ale się człowieku znęcasz tą czcionką...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    tajemna
    I znowu z tym starym człowiekiem wyjeżdża...
    Nic tylko przetrzepać skórę

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    no cóż..
    ja stary człowiek i ..mogę przeczytać:P:))
    extrass po głębokich poszukiwaniach extrass:)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    tajemna


    po trudach czytania nieśmiało stwierdzam, iż mi się spodobał.
    Lecz czcionka całkowicie mi się nie podoba.
    Urzekło mnie oliwne drzewo i Samotraka...
    Pozdrawiam tajemnie ;)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Zły Miś
    sadysta

    · Zgłoś · 16 lat temu