niewiele zmieniło się w naszych suwerennych republikach
odkąd podpisaliśmy pakt o nieagresji
uchybienia zdziesiątkowaliśmy małymi rewolucjami
pozostają tylko zawarte przypadkiem sojusze
dla ułudnego własnego spokoju
zamkniemy je w kronikach przeszłości
burze ucichną
słońce znów będzie miało twoje piegi
a tęsknota przypomni sobie właściwy adres
Dodaję sobie do ulubionych :) Bosko!
Ale wiesz, ja dziś na kacu ;)
Pozdrawiam piekielnie ściskam siarczyście :D