bo to się dzieje
jedyny raz
jedno spojrzenie
co chwilę trwa
co chwile trwa
świat
szukany łzą w oku
za pytaniami
zaszufladkowany po trochu
w retoryce
kochamy się
rżnijmy się tylko cichutko
co nie będzie z tego pociechy
na śliskim papierze
widzą już w eterze
bo
nasza miłość
jedyny raz
jedyny raz co chwilę trwa
co chwile trwa
Słowem - średnio
Co do formy czepię się jeno /widzą już w eterze/ - ukośniki konieczne?