pełna tęsknoty

Maneki Neko

kiedy spałeś, ja siedziałam
na brzegu łóżka
czytałam kontury sylwetki
przybliżając to sprzed chwil
i już tęskniłam za tym co mam
umawiając tych z góry
by błogosławili mi światłem
i dali odetchnąć po wczorajszym

teraz kiedy tu siedzę
mogę ci powiedzieć
że zostawiłam oddech
na twoich spodniach
lubię je tulić do nagich piersi
wiedząc że powtórzę to
raz jeszcze

Maneki Neko
Maneki Neko
Wiersz · 26 marca 2008
anonim
  • anonim
    Urughai
    Hmm....................cóż Tu komentować?.............mam Tu czystej wody pożądanie, oddanie..............i zawczasu tęsknote............bez zbędnych słów.............jest wiersz..........Serdecznie Pozdrawiam!


    ciekawe czy Carowie...............mogą usunąć pierwszy komentarz - teraz nie na temat..?

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    zadumany, spokojny, przyjemny :-)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    taki.... hmmm... taki wyciszony jakby...

    · Zgłoś · 16 lat
  • Maneki Neko
    to mnie tylko podziekować wypada:)

    mith a było sie śpieszyć;))))

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a mi sie przeczytało i walneło po oczach coś takiego :
    ja
    na
    to
    za tym co
    tych
    mi
    tu
    ci twoich
    je
    to
    -je to zanadto.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Maneki Neko
    i bęzdzie ci walić dalej
    bo ja lubie zaimki

    a jesli kombinujesz jak mnie do pionu ustawić
    ech...nie da rady

    · Zgłoś · 16 lat
  • Maneki Neko
    o
    zaimki ci moje przeszkadzają
    ale kupa interpunkcji u innych to wcale...

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Z zaimkami radzę uważać. Trzecia strofa mnie przekonała, ale czekamy na trzeciego opiekuna.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    jaka trzecia ew. ? :/

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Dla mnie dobry. Zaimki, tak. Ale nie nazbyt. Miód.

    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 2 komentarze
Wszystkie komentarze