Zatrzymaj się przed lustrem
I zaśpiewaj do siebie
Zwrotki swego życia
Niezwykłe refreny
Uśmiechnij się do tej pieśni
Jak do niemowlęcia
I nie pozwól by brzmiała
Niczym smutne treny
Rozpocznij nowy dzień
Z melodią pozytywną
Wyśpiewuj ją z nadzieją
W tonacji radości
A wiara niech pomoże
Odważnie zapisać
Wszystkie smutne nuty
Na pięciolinii przyszłości
ładną prostotę pokazałeś tym razem. I tylko podziel na strofy a będzie bardzo fajnie.
ogólnie - są prześwity, pare dobrych kawałków. jednak do ideału i tekstu, który by zatrzymał...całe morze.