odmienne przez przypadki
bez liczby mnogiej
kredytem przypieczętowane
brakiem powtórności zawierzenia - samotne
nadzieją i wiarą głupców
w nieistniejące
wystarczyło zamknąć oczy
kochać i chcieć
potem w ciszy odejść
za taflą sumienia schować żal
brzdęk
zaufanie trafił szlag
siedem lat (nie)szczęścia
Ściskam siarczyście.
w nieistniejące
wystarczyło zamknąć oczy
kochać i chcieć
potem w ciszy odejść
za taflą sumienia schować żal
brzdęk
zaufanie trafił szlag"
To jest najlepsze :) Jak zwykle nie zawiodłaś :)
T.t
w nieistniejące" i rozbiciem zaufania, to rozbicie napisałaś tak że usłyszałam .