spowiedź

Grzesiek z nick-ąd

kiedy już zdążę się znużyć

zapachem szminki za uchem 

 

przekonaj mnie bardzo osobiście

że warto znosić

garnitur niepodobieństw 

 

i jajka chociażby

po drabinie pierwszeństwa 

 

a żal za grzechy

to już w następnym

wcieleniu

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 30 marca 2008
anonim
  • ataraksja
    bomba! masz u mnie koszyczek na jajka :D wielkie brawa za przewrotny, ale świetny humor - takie pół-żartem, a pół-serio :))

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    hm.. dla mnie brzmi jak najbardziej serio!
    i jak najbardziej z żartem ;-))
    ata, sam koszyczek wystarczy.. jajka już się same zniosą ;-))

    · Zgłoś · 16 lat
  • ataraksja
    tak, wiem :D co najwyżej - będą do `okraszenia` :D

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    Świetny:) ale się przyczepię, że mi by pasowało w ostatniej zwrotce tak:

    a żal za grzechy
    najwyżej w następnym
    wcieleniu

    lepiej się czyta;]
    Krótko, ale ładnie poprowadzona myśl przedłużacza nie potrzebuje, żeby świecić ;) Już pierwszą zwrotką mnie podbiłeś, ulubię go sobie :>


    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    Grzesiek, nie przejmuj się, Monika się zawsze musi czepić :D
    mi się podoba, najlepszy od jakiegoś czasu Twój koszy.... tfu, wiersz :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • whiteshrew
    Jak mi się wydaje, że jest to muszę :> a jak nie ja to ktoś inny:P

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    smarek (s od super)
    Ja też uważam Moniko że to nieładnie czepiać się końcówki Grześka ;-))
    Serio uważam że Grześka wersja lepiej brzmi

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    a co mi tam końcówka:D

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a dla mnie wersja Grzesia super . Grzesiu - przybijam !

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    się posklejały strofy..
    ale nic to:)
    dzięki

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze