spowiedź

Grzesiek z nick-ąd

kiedy już zdążę się znużyć

zapachem szminki za uchem 

 

przekonaj mnie bardzo osobiście

że warto znosić

garnitur niepodobieństw 

 

i jajka chociażby

po drabinie pierwszeństwa 

 

a żal za grzechy

to już w następnym

wcieleniu

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 13 głosów
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 30 marca 2008
anonim
Wszystkie komentarze