czarno szary

gang Rena

zimne jezioro

ulegałam jego szarym kolorom

dźwięki co czyste w ciszy dziś ją brudzą

i cisza nieznośna

 

miejsca które dotykam codziennie

tłuste wydają się

brudne

 

tyle pułapek rozstawiłam na spokój

od pierwszego palca lewej nogi

na zimnej podłodze

 

cieszę się że oszustwa

dokonałam na kolorowej kliszy

papierem z połyskiem

Oceń ten tekst
gang Rena
gang Rena
Wiersz · 30 marca 2008
anonim
  • Marek Dunat
    brak komentarzy to też komentarz.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    chyba nie powinienem czytać dziś wierszy . juz drugi , który nic nie wnosi do mej świadomości . przeczytać - zapomnieć . po co więc czytać ?

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • gang Rena
    dzięki...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Zły Miś
    szarych - szarym

    jest OK

    · Zgłoś · 16 lat temu