... wiem że mówimy tak samo ale jakby
inaczej
czasami to boli a nawet musi boleć
i jest tak zajebiście niczym sny pod śmietnikiem
od dawna
tylko ta cisza wtedy
mówią o greenwich lub zaczynaniu od zera
zresztą każda wersja brzmi identycznie niby takie
składanie liter i krztusi
kiedyś słoiki i dżem czy smak mokrych korytarzy
w wędrówce po animal planet
(...) jeszcze pytanie o kobietę i te rzeczy
że niby noc że posuwa że wszystko wydaje się
trzeszczeć o takich tam tajemnicach albo
przedwcześnie
jak te anioły suki i hycle i nic
poza języki
gdzieś tam z ulicy kruczej
osipp
osipp
Wiersz
·
31 marca 2008
-
Marek Dunatno jest dobrze . gdyby nie te wytarte ,, zajebiście,, . ja juz tego słyszeć nie mogę . tyle jest pieknych brzydkich słów- nie mogłeś być bardziej oryginalny ??
-
osippno, niby racja... tylko, że oryginalność nie jest rzeczą wymierną. z oryginalnąścią jest jak z kobietą... spróbuj być z niej mądry
-
Marek Dunatno dobra . niech Ci to będzie na górze. to ,,zajebiste,, . ile mozna tak tutaj wisieć ?