Gdy kogos kochasz jestes jak stworzyciel swiata
Na cokolwiek spojrzysz nabiera ksztaltu
Wypelnia sie barwa, swiatlem
Powietrze przytula sie do Ciebie chociaz bylby mroz
A ty masz w sobie tle radosci, ze musisz ja rozdawac wookolo
Bo sie w Tobie nie miesci..
I pamietaj...
...taka jest wlasnie milosc
Wali Ci serce, caly swiat sie kreci
Ale musisz uwazac, musisz patrzec na cos nieruchomego
Bo stracisz rownowage
Nie widzisz co sie dzieje z Twoimi bliskimi
Nie widzisz, ze mozesz upsac
Modlishka
Wiersz
·
21 października 2000
-
bauermalo wtym prawdy al cos tam w sobie ma