wiara

Modlishka

Musze uwierzyc ze to sie sprawdza
Milosc
Musze uwierzyc ze ludzie sie schodza
I nie rozchodza
Musze w to uwierzyc nim klade sie spac
Musze uwierzyc chociaz klade sie spac sama...
Modlishka
Modlishka
Wiersz · 21 października 2000
anonim