te wszystkie łatwe dziewczyny
nie było ich gdy wszedłem w pokoju
pewnie spały po innych w innych łóżkach domach
z nogami rozłożonymi w znak krzyża
o tej samej porze spały już słodko
na całym świecie są ludzie
dla których szewską pasją jest życie
tak celebrują poranki wieczory południa
łamanie regulaminu kolei miejskich radio
choroby weneryczne alkohol
śpią słodko obok łatwych dziewczyn
którym chodzi tylko o stabilizację
i spokojne życie łapią się na te spokojne życie
jak muchy na lep albo dzieci
nie wybaczają nigdy
a są też trudne dziewczyny
co nie zachodzą w ciąże tylko czeszą myśli
co paplają z sensem i nie na temat
łatwych dziewczyn które łatwo rodzą dzieci
chyba że akurat nie ma ich w pokoju
te wszystkie łatwe dziewczyny
nF
nF
Wiersz
·
4 kwietnia 2008
witam po-nownie:)
w sumie bardzo sie podoba poza pierwszą a właściwie ostatnim wersem pierwszej
później poszło juz znacznie lepiej . na plus przerzutnie . to moje zdanie.