kilka razy wilk nosił
wzlotami czołganiem i wpław
choć to świnia ponoć sie prosi
jemu ręce złożyli do braw
od-chody po nowojęzyczeniu
nie srebrem złoto
przyzwoleniem na wentylator
między uszami a brzegiem
paranoi \ paru gnoi )*
nosił wilk razy kilka
od ziemi do nieba przez piekło
u płota stoi kobyłka
choć słowo się jeszcze nie rzekło
na trzech króli-ków
tylko marchewka
z kijem nie podchodź
kreda na drzwiach
wyraźnie szara
Ctrl+ Alt+ Delete
nosił wilk kilka razy
do pana księdza i dziada
choć im z dołkami do twarzy
to on w nie mordą powpadał
*niepotrzebne skreślić
Czasami rytm zgubiony, ale nie przeszkadza.
1+3+5
2+4
albo zmiksować
zawsze chodzi o to samo:)))