no widzę widzę że czas
czas czas goni ale niech to
się tak nie piekli nie do
twarzy w czerwonym a i
czoło widzę rozognione
usiądzie na krzyż
się teraz położy i
nie trzyma się
za brzuch
uchyli rąbka
czarnego welwetowego
swetra
znieczulenie zamiejscowe
jedynie zapis jakoś do mnie nie dociera, lepiej mi się to czyta tak:
no widzę widzę że czas czas czas
goni ale niech to się tak nie piekli
nie do twarzy w czerwonym a i czoło
widzę rozognione
ale to tylko moje dziwne sugestie, a Ty i tak zrobisz z tym co chcesz, więc... ;)
pozdrawiam.
a! i ulubię go sobie...
Co do nawiązania. Na swój sposób nawiązuje. Dość swobodnie, ale nikt nie mówił, że będzie szaleństwo ;)
I jak: FINALISTA?
Ale cieszę się, że się podobał.
Pozdrawiam!