wniebowstąpić mnie
opuszkami pięt z podpowiek na światło
choć na chwilkę
tak tak
przemoczyć mi piżamkę i powiedzieć że to ja
udać orgazm bym nie dostrzegł że komuś tu zależy
sprofanować wzwód coraz to rzadszy
nauczyć angielskiego
komputera
esemesów i dopiero
wprowadzić mi tu ciebie
całkowicie policyjną
w godzinę śmierci mojej amen
pozdrawiam
A kalki są :P
pozdr
: )
Proponuję się zamyslić i przemyśleć siebie
Andrzej talarek