(hołd) pruski (mur)

Grzesiek z nick-ąd

wieczór

wy-wrota

otwórzcie na oścież

 

 

po oddech do głowy

cofeiną po-budzony

tajemną chwycić

puentę między oczy

 

 

zaczytany chlujnie

smarków nie wytrę

anatemą trafiony

pies wyczuwa dobrych

więc nie-zły miś

 

 

a pan panie pfsorze

z kart historii ostatniej

wypisuje błędy nieswoje

aż kreda piszczy

aż gąbka się moczy

(mniejsza o pobudki)

 

 

g-dzie-je Grzechu?

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 8 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    tajemna - Aneta Barczyk
    Nie podoba mi się przypisek... :|
    Gdziekolwiek się wybierasz znajdź tam net, kartkę papieru i ołówek.
    Taka moja osobista prośba...
    I trzymaj się w pionie i cieple... :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • norka
    Ten to pięć minut spokojnie usiedzieć nie może :|
    Tylko się będzie żegnał i żegnał.
    A ja potakuję czytając prośbę Tajemnej.
    Pozdrawiam piekielnie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ...
    po pierwsze tajemna ma rację i po drugie poproszę o coś optymistycznego :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    jak to pożegnalny???

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    tak czytam po raz trzeci. Najpierw pomyślałem, że to tylko takie wplecione ksywy, ale Grzechu! Teraz widzę, że to kurde ma sens. Wplecione bo wplecione, ale bardzo zgrabnie:)
    pozdrawiam i mimo wszystko czekam na następne.
    Powodzenia

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    (zresztą musisz napisać mi jeszcze wiersz o kupie!)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a Grzechu wróci - bo zawsze sie wraca. tak czy inaczej świat to globalna wioska i jeśli sie naprawdę chce to znajduje sie miejsce na powrót. zgrabnieś to pan skonstruował, inteligentnie i z przymrużeniem .

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    i znów Grzech Anat(h)emą trafiony

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    sympatyczna chała, Grześ:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    dzięki Ewo:((
    mam nadzieję że nie tylko nicki czytałaś...?

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze