intro [w znaczeniu do wewnątrz]

daniel tomczyk

ciemność się zużywa

 

gdy jestem w niej ultra-kurwą

coraz szybciej i szybciej niknie

 

wszystko dookoła jest ciekawe moich ruchów

a ja uwielbiam ten pierwszy

bezruch

 

 

ciemność się zużywa

więc uważaj

wszystko lubi się powtarzać

 

nie dotykaj bieli

nie patrz prosto w słońce

 

bo

ciemność się zużywa

a my jesteśmy brzydcy

daniel tomczyk
daniel tomczyk
Wiersz · 9 kwietnia 2008
anonim
  • Marcin Sierszyński
    Wiersz ma ciekawsze i gorsze momenty. Np. użycie wyrażenia 'ultra-kurwa' brzmi jakoś nijak.

    · Zgłoś · 16 lat
  • szklanka
    a dla mnie własnie to brzmi dosadnie, ale nie przesadnie .

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    ultra-kurwa. hmm, chciałeś użyć dosadności, ale jak dla mnie nie bardzo wyszło. Ale ogólnie wiersz na plus.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    dokładnie jak Pan A., nie wiem czy więcej tych lepszych czy gorszych momentów.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    KaprysnaBrunetka
    Podobają mi się wszystkie (czyli aż 2) absuralne stwierdzenia tego wiersza. Ogólnie ma on rzeczywiście jakies wnętrze i podoba mi się.

    · Zgłoś · 16 lat