esencja

Latte

Świat jest teatrem, aktorami ludzie,
Którzy kolejno wchodzą i znikają.

William Shakespeare

prosto tak wypatrzeć wszystko
odwróceniem pleców
nie boli
jak umieranie cudzych oczu na własnych

łatwiej tak wyciągnąć rękę do lustra
odpowie tym samym
uprzejmie
z domieszką kapilarności

słuchać tak gdy cisza wokół
librettem uwięziona
srebrnych wyznań
mima ubranego w sztywność


nie pamiętam przedstawienia
zrób wszystko odwrotnie

Latte
Latte
Wiersz · 11 kwietnia 2008
anonim
  • anonim
    Urughai
    Coffe - dzisiaj nic nie muszę pisać...................jest wiersz............Serdecznie Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Uru... dziękuję...

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    mi też się podoba, ten klimat.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Balti
    wiersz ciekawy, warsztat jako taki jest. Jednak nie zachwycałbym sie zanadto.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Jak dla mnie bdb. Ale tak jak Viktor, do zachwytu jednak daleko ; )

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Może to znak... że już czas... :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Znowu poprawnie i znowu bez tego czegoś, na co czekam w Twoich wierszach. Wiersz jest , technika jest .. ale porywu nie ma , zastanowienia mojego nie ma.. ale wiersz jest, jest

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    ew wiersz wierszem ale Twój avatar.... matko.. no pięknie i wiosennie.... :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Zły Miś
    Twój, Kofeino, też niczego sobie:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    A dzięki Michał;)

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze