słuch

Sandra

moje

 

dziecię

 

muti-agonii w liniach

psychodelii

 

 

zjada nuty

Oceń ten tekst
Sandra
Sandra
Wiersz · 15 kwietnia 2008
anonim
  • ew
    Sandro .. miniaturka to dla mnie obrazy, kilka słów i obraz albo widzenie wielu obrazów. Nie mam wizji pod Twoje słowa.
    muti-agonii w liniach
    psychodelii
    - te dwa wersy się wydają na wyrost i nie pozwalają mi na zobaczenie czegokolwiek.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • estel
    "w trzech wersach można zawrzeć wszechświat z okolicami" - powinny istnieć.
    jednak tu na próżno szukam choćby kawałka znaczeń. nie sztuka tak napisać, niestety.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Michał Zły Miś
    może jakby zostało lekko rozwinięte i zmieniono by zapis...

    · Zgłoś · 16 lat temu