przepływali opodal
strumieniem cierpkich myśli
tańcząc na me skinienie
jak obłok suchych liści
oblepieni uśmiechem
ciepli
słodcy
kleiści
rwali z ust pocałunki
kwaśnie jak kiście wiśni
zatopieni w niepamięć
większość .. a może wszyscy?
przeszli...
byli...
minęli...
może jeszcze nie przyszli?
tamci wszyscy ( kochankowie?)
Inka
Inka
Wiersz
·
16 kwietnia 2008
kwaśnie - kwaśne
niepamięc - niepamięć
większośc - większość
puenta może kursywą? całość tak na 4.
Popraw literówki :)