jeszcze wykrzyczą
ostanim porywem
emocje umarłe piekłem
wypięknieje
tak wiem chcieliśmy
nie pamiętam tylko czego
ty pewnie też
miało być
więcej zła czy dobra
dziś wszystko jedno
kogo to obchodzi
bez namiętności jesteśmy
pustym prezentem
wczoraj
tara
Latte
Latte
Wiersz
·
17 kwietnia 2008
Ech muszę być sobą, i się czepię. No ja muszę :D
Końcówka za prosta, troszeczkę tandetne to puste opakowanie. znaczy tylko to opakowanie.
Ale ja się nie znam.
Pozdrawiam piekielnie.
K.D.
wiedziałam, że ktoś się do tego opakowania przyczepi;) poszukam :D
mam wrażenie, że rozumiem o co chodzi.